EEN CULTURELE REIS

EEN CULTURELE REIS MET ‘ PENGAYU &PRAUW’ ALS METAFOOR

Samen zoeken naar mogelijkheden voor een  sociaal duurzame leefomgeving geldt ook voor de Molukken waar wij, Molukkers, onlosmakelijk mee zijn verbonden. Want het is de onderlinge verbondenheid waar een Molukse wijk zijn betekenis aan ontleent. Om deze verbondenheid niet uit het oog te verliezen is het gewenst om alle wijkbewoners actief te betrekken bij duurzame ontwikkeling op de Molukken. We kiezen daarom voor een culturele reis, met ‘pengayu & prauw’ als metafoor voor de ‘community art’ projecten, waarin zowel aan het sociaal maatschappelijke als kunstzinnige aspect uitgebreid aandacht wordt besteed.

Waarom

Voor het realiseren van een sociaal duurzame leefomgeving in en rond de wijk is een gemeenschappelijke basis nodig. Een gemeenschappelijke basis creëren lukt alleen als wijkbewoners en omwonenden erin geloven en samen hun creatieve energie daar in willen steken. Het begint met het creëren van mogelijkheden om samen te kijken hoe je dit vorm wil geven. Buro Pro-kumpulan is daarom van plan om een infodag te organiseren. Een eerste ontmoeting waar wijkbewoners, omwonenden, community werkers, en andere belanghebbenden ongedwongen kunnen praten over, hoe je de creatieve energie vrij zou kunnen maken. Zelf willen we ook aan deze eerste ontmoeting bijdragen door op de infodag anderen over hun ervaring met zo’n culturele reis te laten vertellen. 

 Wanneer

Dag: zaterdag 23 november 2019

MOLUKS KERKELIJK CENTRUM HOUTEN

Waar 

MKC Houten  Oud Wulfseweg 1 3992 LT Houten Duur: 10.00 – 15.00

Wij zoeken daarom  

Vrijwilligers die als ambassadeurs onze voorlichtingscampagne willen ondersteunen. U kunt dat ook doen door de poster hieronder te downloaden en te verspreiden onder uw vrienden en bekenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *